Menu:

Presentació

Home perplex del segle XXI, nascut al 1969. Nacionalista, ecologista i socialdemòcrata. Secretari de relacions polítiques de la Federació PSM-ENTESA (PSM-Entesa, PSM-Més per Menorca i Entesa d'Eivissa). Membre de l'executiva de MÉS per Mallorca. Tècnic en electrònica de Telecomunicacions.

Darrers articles- 784 anys arribada Jaume I a Mallorca- #2anysdePP #PlantemCara amb @MESperMallorca- Presentació del llibre "El fracàs d'Espanya"- Homenatge a Josep M. Llompart- Visita guiada per La Llotja i La Seu #Palma- Acte final del Correllengua 2013- Primer de Maig: Lluita pels teus drets- Els serveis socials a debat- Protegim Es Jonquet!- Illes de futur: experiències de resiliència a Mallorca- #20M Prou repressió i retalls del Govern- Calçotada PSM-ENTESA- #GOB #mallorcablackout- Manifestació 10M a Palma- #NoDevemNoPagam #SumamPerMallorca #EmiliDarder

Categories

Articles d'opinió [105]
BLOC Mallorca [245]
BLOC Palma [90]
Coalició MÉS per Mallorca [221]
Eleccions 2011 [169]
Fundació E. Darder [25]
General [460]
Magí [484]
Mallorca+Palma Ara [94]
PSM i Europa [108]
PSM-Entesa [769]
Torxa Digital [31]
TV3: com sempre! [36]
Unitat per les Illes [44]

CercadorVisitants


Facebook Twitter
Instagram YouTube
Linkedin Bloc BalearWeb
Correu Feed

Et convid a visitar:

Més de 170.000 signatures per TV3

magi | 12 Novembre, 2009 10:30 | del.icio.us latafanera.cat facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

La Iniciativa Legislativa Popular “Televisió sense Fronteres” impulsada per Acció Cultural del País Valencià començà fa ara un mes la recollida de signatures. La xifra actual de signatures recollides a 11 de novembre de 2009 és de més de 170.000. L’organització compta amb el suport de partits polítics, sindicats i associacions, entre els quals hi ha molts fedataris que són les persones responsables de donar fe que les signatures recollides són reals. Actualment hi ha 1.500 fedataris i s'ha desplegat una infraestructura de 70 taules (punts de recollida de carrer) arreu dels Països Catalans, amb més de 200 persones que col·laboren amb aquesta iniciativa. Aquesta esctructura organitzativa s’amplirà durant els propers dies amb més fedataris i mé taules. El ritme d’arreplegada de signatures és molt positiu, al voltant de 30.000 setmanals i , des de l'organització, esperen incrementar el ritme i aconseguir arribar a les 500.000. Cal, però, no aturar-se en el camí i confiar-se. A la seu del PSM-Entesa Nacionalista (C/ Isidor Antillón, núm. 9, baixos. Palma) o bé contactant amb mi podeu signar o ajudar-nos a recollir signatures entre els vostres amics i coneguts.
 
A la web hi trobareu tota la informació relativa a la Iniciativa Legislativa Popular i els enllaços als punts on podeu adreçar-vos per a signar.

 

Categoria: PSM-Entesa, TV3: com sempre!. Comentaris: (0). Retroenllaços:(0). Enllaç permanent
« Comentari posterior | Comentari anterior »

Comentaris

Publica el teu comentari. Faig servir la moderació per evitar, exclusivament, spam.

Amb suport per a Gravatars