Menu:

Presentació

Home perplex del segle XXI, nascut al 1969. Nacionalista, ecologista i socialdemòcrata. Secretari de relacions polítiques de la Federació PSM-ENTESA (PSM-Entesa, PSM-Més per Menorca i Entesa d'Eivissa). Membre de l'executiva de MÉS per Mallorca. Tècnic en electrònica de Telecomunicacions.

Darrers articles- 784 anys arribada Jaume I a Mallorca- #2anysdePP #PlantemCara amb @MESperMallorca- Presentació del llibre "El fracàs d'Espanya"- Homenatge a Josep M. Llompart- Visita guiada per La Llotja i La Seu #Palma- Acte final del Correllengua 2013- Primer de Maig: Lluita pels teus drets- Els serveis socials a debat- Protegim Es Jonquet!- Illes de futur: experiències de resiliència a Mallorca- #20M Prou repressió i retalls del Govern- Calçotada PSM-ENTESA- #GOB #mallorcablackout- Manifestació 10M a Palma- #NoDevemNoPagam #SumamPerMallorca #EmiliDarder

Categories

Articles d'opinió [105]
BLOC Mallorca [245]
BLOC Palma [90]
Coalició MÉS per Mallorca [221]
Eleccions 2011 [169]
Fundació E. Darder [25]
General [460]
Magí [484]
Mallorca+Palma Ara [94]
PSM i Europa [108]
PSM-Entesa [769]
Torxa Digital [31]
TV3: com sempre! [36]
Unitat per les Illes [44]

CercadorVisitants


Facebook Twitter
Instagram YouTube
Linkedin Bloc BalearWeb
Correu Feed

Et convid a visitar:

Censures, desorientació i amenaces

magi | 10 Febrer, 2010 17:00 | del.icio.us latafanera.cat facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

PSM, Verds i EU (actuals socis de coalició del PSOE) consideram que seria desitjable que el Partit Popular aclarís la seva estratègia política i la comunicàs de manera nítida al conjunt de la ciutadania de les Illes Balears. Constatam, per les recents declaracions públiques fetes per José Ramón Bauzá, que el líder del principal partit de l'oposició està notablement desorientat davant l'actual situació política.
 
Animam al Partit Popular a presentar una moció de censura, si pot reunir una majoria alternativa i si pot configurar un Govern estable que pugui dirigir el país fins les properes eleccions de 2011. Si el PP no és capaç de presentar aquesta alternativa, opinam que el millor que podria fer la formació conservadora és no amenaçar i deixar governar les institucions als equips de govern del Pacte progressista.
 
D'altra banda comprenem que el PP pretengui desallotjar del Govern al PSM, Verds i EU, ja que  aquests partits representam les antípodes de les polítiques defensades pel partit conservador. També entenem que el PSIB-PSOE no hagi acceptat l'envit enverinat llençat per Bauzá de configurar una gran coalició PP-PSOE tot excloent-nos perquè segons aquesta formació seria certament sorprenent i difícil d'explicar a la ciutadania d'aquest país un acord que presentàs al PP com a salvador d'una situació provocada pels casos de corrupció.
 
Cal recordar que el PP encara té dos diputats implicats en casos de corrupció (Josep Juan Cardona en el cas Scala i Jaume Font en el cas PTM), a més de l'expresident del Govern, Jaume Matas (implicat en el cas Palma Arena-Buckingham), i que aquest partit encara no ha demanat perdó als ciutadans de les Illes Balears per tots els casos de corrupció esdevinguts durant la passada legislatura.
 
No abandonarem les nostres responsabilitats en els equips de govern progressistes que gestionen les institucions del país. Constatam que una eventual entesa entre PP i UM seria perfectament legítima, però negativa per a l'interès general, i a més aprofundiria la crisi de confiança de la ciutadania en les institucions.

Categoria: PSM-Entesa. Comentaris: (0). Retroenllaços:(0). Enllaç permanent
« Comentari posterior | Comentari anterior »

Comentaris

Publica el teu comentari. Faig servir la moderació per evitar, exclusivament, spam.

Amb suport per a Gravatars