Menu:

Presentació

Home perplex del segle XXI, nascut al 1969. Nacionalista, ecologista i socialdemòcrata. Secretari de relacions polítiques de la Federació PSM-ENTESA (PSM-Entesa, PSM-Més per Menorca i Entesa d'Eivissa). Membre de l'executiva de MÉS per Mallorca. Tècnic en electrònica de Telecomunicacions.

Darrers articles- 784 anys arribada Jaume I a Mallorca- #2anysdePP #PlantemCara amb @MESperMallorca- Presentació del llibre "El fracàs d'Espanya"- Homenatge a Josep M. Llompart- Visita guiada per La Llotja i La Seu #Palma- Acte final del Correllengua 2013- Primer de Maig: Lluita pels teus drets- Els serveis socials a debat- Protegim Es Jonquet!- Illes de futur: experiències de resiliència a Mallorca- #20M Prou repressió i retalls del Govern- Calçotada PSM-ENTESA- #GOB #mallorcablackout- Manifestació 10M a Palma- #NoDevemNoPagam #SumamPerMallorca #EmiliDarder

Categories

Articles d'opinió [105]
BLOC Mallorca [245]
BLOC Palma [90]
Coalició MÉS per Mallorca [221]
Eleccions 2011 [169]
Fundació E. Darder [25]
General [460]
Magí [484]
Mallorca+Palma Ara [94]
PSM i Europa [108]
PSM-Entesa [769]
Torxa Digital [31]
TV3: com sempre! [36]
Unitat per les Illes [44]

CercadorVisitants


Facebook Twitter
Instagram YouTube
Linkedin Bloc BalearWeb
Correu Feed

Et convid a visitar:

PSM a Venècia

magi | 25 Març, 2010 21:30 | del.icio.us latafanera.cat facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

Demà la delegació del PSM-Entesa Nacionalista (Lucy Collyer, Antoni Trobat i jo mateix) participarem a la 7a Assemblea General dels partits de l'ALE (Aliança Lliure Europea). La passada assemblea es va fer a Barcelona i l'anterior a Palma, on el PSM entrà a formar part com a membre de ple dret de l'ALE. Els representants del PSM presentarem dues mocions, una sobre la situació als Grans Llacs de Rwanda i l'altre sobre la situació que genera la insularitat. A l'assemblea també es triarà una nova executiva. Na Lucy entrarà a formar part d'ella quan Ana Mirada, del BNG, accedeixi al càrrec d'eurodiputada. Així idò, entre desembre del 2011 i fins a març del 2013, el PSM comptarà amb veu i vot a la direcció del partit europeu. Tornam el dilluns, ja vos penjaré les fotos del viatge.
 

Categoria: PSM-Entesa, PSM i Europa. Comentaris: (0). Retroenllaços:(0). Enllaç permanent
« Comentari posterior | Comentari anterior »

Comentaris

Publica el teu comentari. Faig servir la moderació per evitar, exclusivament, spam.

Amb suport per a Gravatars