Menu:

Presentació

Home perplex del segle XXI, nascut al 1969. Nacionalista, ecologista i socialdemòcrata. Secretari de relacions polítiques de la Federació PSM-ENTESA (PSM-Entesa, PSM-Més per Menorca i Entesa d'Eivissa). Membre de l'executiva de MÉS per Mallorca. Tècnic en electrònica de Telecomunicacions.

Darrers articles- 784 anys arribada Jaume I a Mallorca- #2anysdePP #PlantemCara amb @MESperMallorca- Presentació del llibre "El fracàs d'Espanya"- Homenatge a Josep M. Llompart- Visita guiada per La Llotja i La Seu #Palma- Acte final del Correllengua 2013- Primer de Maig: Lluita pels teus drets- Els serveis socials a debat- Protegim Es Jonquet!- Illes de futur: experiències de resiliència a Mallorca- #20M Prou repressió i retalls del Govern- Calçotada PSM-ENTESA- #GOB #mallorcablackout- Manifestació 10M a Palma- #NoDevemNoPagam #SumamPerMallorca #EmiliDarder

Categories

Articles d'opinió [105]
BLOC Mallorca [245]
BLOC Palma [90]
Coalició MÉS per Mallorca [221]
Eleccions 2011 [169]
Fundació E. Darder [25]
General [460]
Magí [484]
Mallorca+Palma Ara [94]
PSM i Europa [108]
PSM-Entesa [769]
Torxa Digital [31]
TV3: com sempre! [36]
Unitat per les Illes [44]

CercadorVisitants


Facebook Twitter
Instagram YouTube
Linkedin Bloc BalearWeb
Correu Feed

Et convid a visitar:

25 anys del Consell de Joventut

magi | 27 Març, 2010 11:00 | del.icio.us latafanera.cat facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

Avui, a la seu del Parlament de les Illes, tendrà lloc el acte commemoratiu del 25 aniversari de la creació del Consell de Joventut de les Illes Balears (CJIB). No hi podré ser ja que estic de viatge (aquesta entrada està escrita fa uns dies). El CJIB ha constituit una part molt important de la meva vida associativa. Durant 13 anys vaig participar, d'una forma o un altre, en les seves activitats. Els primers anys hi vaig assistir en representació de la Federació d'Associacions d'Estudiants de les Illes i, més endavant, en nom dels Joves d'Esquerra Nacionalista-PSM. Entre els anys 92 i 93 vaig ser-ne el President i el 96-98 vicepresident. El CJIB em permeté conèixer de primera mà altres formules d'organització juvenil (esplai, escoltisme, sindicats, etc) i els esforços conjunts de moltes persones per treballar en la consolidació de les organitzacions juvenils de les Illes Balears i l'associacionisme juvenil. Enhorabona i molts d'anys!

Categoria: General, Magí. Comentaris: (0). Retroenllaços:(0). Enllaç permanent
« Comentari posterior | Comentari anterior »

Comentaris

Publica el teu comentari. Faig servir la moderació per evitar, exclusivament, spam.

Amb suport per a Gravatars