Menu:

Presentació

Home perplex del segle XXI, nascut al 1969. Nacionalista, ecologista i socialdemòcrata. Secretari de relacions polítiques de la Federació PSM-ENTESA (PSM-Entesa, PSM-Més per Menorca i Entesa d'Eivissa). Membre de l'executiva de MÉS per Mallorca. Tècnic en electrònica de Telecomunicacions.

Darrers articles- 784 anys arribada Jaume I a Mallorca- #2anysdePP #PlantemCara amb @MESperMallorca- Presentació del llibre "El fracàs d'Espanya"- Homenatge a Josep M. Llompart- Visita guiada per La Llotja i La Seu #Palma- Acte final del Correllengua 2013- Primer de Maig: Lluita pels teus drets- Els serveis socials a debat- Protegim Es Jonquet!- Illes de futur: experiències de resiliència a Mallorca- #20M Prou repressió i retalls del Govern- Calçotada PSM-ENTESA- #GOB #mallorcablackout- Manifestació 10M a Palma- #NoDevemNoPagam #SumamPerMallorca #EmiliDarder

Categories

Articles d'opinió [105]
BLOC Mallorca [245]
BLOC Palma [90]
Coalició MÉS per Mallorca [221]
Eleccions 2011 [169]
Fundació E. Darder [25]
General [460]
Magí [484]
Mallorca+Palma Ara [94]
PSM i Europa [108]
PSM-Entesa [769]
Torxa Digital [31]
TV3: com sempre! [36]
Unitat per les Illes [44]

CercadorVisitants


Facebook Twitter
Instagram YouTube
Linkedin Bloc BalearWeb
Correu Feed

Et convid a visitar:

Sampol + BNG x Aena

magi | 31 Març, 2011 20:00 | del.icio.us latafanera.cat facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

Pere Sampol i el BNG han presentat una iniciativa al Senat on es rebutja la privatització d'Aena per no garantir una millor gestió aeroportuària, ja que va contra l'interés general. Tenim poques però desafortunades experiències arreu d'Europa. El cas de l'aeroport de Londres, per exemple, és un cas clar on les infrastructures s'han degradat amb el canvi de model de gestió.
 
El senador del BNG Xosé Manuel Pérez Bouza i Pere Sampol han plantejat una esmena al projecte de llei de reforma de la Llei d'arbitratge i de regulació de l'arbitratge institucional en l'administració general de l'estat, mitjançant la qual  es reclama la derogació del capítol I, que fa referència a la modernització del sistema aeroportuari.
 
Demanen també la derogació dels articles compresos entre el 7 i el 13, així com la disposició transitòria segona i la disposició transitòria tercera del reial decret llei 13/2010, de 3 de desembre, d'actuacions en l'àmbit fiscal, laboral i liberalitzadores per a fomentar la inversió i la creació d'ocupació.
 
Amb aquesta esmena, que es debatrà en el ple de la cambra alta el proper 26 d'abril, ambdós grups nacionalistes pretenen provocar un debat parlamentari sobr la conveniència o no de la privatització dels aeroports, tenint en compte que no s'ha votat res a les corts generals que autoritzi al govern a privatitzar aquestes infrastructures tan importants.
 

Categoria: PSM-Entesa, PSM i Europa. Comentaris: (0). Retroenllaços:(0). Enllaç permanent
« Comentari posterior | Comentari anterior »

Comentaris

Publica el teu comentari. Faig servir la moderació per evitar, exclusivament, spam.

Amb suport per a Gravatars